ΠΕΤΡΟΧΕΙΛΟΣ HOUSE STORE

  1. Αρχική
  2. Σχετικά με μας

Η εταιρεία  ΠΕΤΡΟΧΕΙΛΟΣ  δραστηριοποιείται    από το 1965 στο χώρο της διακόσμησης και της ένδυσης οικιακών και επαγγελματικών χώρων

Μεγάλη ποικιλία σε κουρτίνες , υφάσματα, συστήματα σκίασης, ρολερ, κουρτινόξυλα, λευκά είδη ,ριχτάρια , ταπετσαρίες τοίχου και άλλα αξεσουάρ διακόσμησης.

Προϊόντα  επιλεγμένα  με προσοχή και μεράκι, ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες της σύγχρονης αισθητικής ,τη διαχρονικότητα  αλλά και το συνδυασμό ποιότητας και τιμής οι συλλογές μας καλύπτουν τις ανάγκες για όλους τους χώρους όπως σπίτια, καταστήματα, γραφεία, ξενοδοχεία & πλοία !.

Συνεργαζόμαστε όλα αυτά τα χρόνια με επώνυμους οίκους του εξωτερικού αλλά και με ελληνικές εταιρείες, δίνοντας σας την ευκαιρία να επιλέξετε ποιότητα ,στυλ αλλά και τιμές μέσα από μια ολοκληρωμένη συλλογή υφασμάτων , κουρτινών, λευκών ειδών, συστημάτων σκίασης κ.α.

Η πολυετή  εμπειρία μας αλλά και η αγαπη μας για τη διακόσμηση του σπιτιού σας ή του επαγγελματικού σας χώρου μας  καθιστούν τους πλέον ειδικούς  και αξιόπιστους  «συνεργάτες» σας .

Επιλεγούμε μαζί σας τα καταλληλότερα  υλικά αλλά και το τελικό στυλ για το χώρο σας, συνυπολογίζοντας πάντα την τιμή και την ποιότητα των προϊόντων .

Αναλαμβάνουμε πλήρως

Επιμέτρηση και τελικό δειγματισμό στο χώρο σας, υφασμάτων ,κουρτινών και συστημάτων σκίασης.

Ραφές κουρτινών , ρομαν, πανελ…

Ραφές σε κουβερλι, κρεββατόγυρους, καλύμματα επίπλων , διακοσμητικών μαξιλαριών αλλά και ειδικές κατασκευές

Αλλαγή σε Ταπετσαρίες υφασμάτων από εξειδικευμένους συνεργάτες.

Τοποθέτηση  από εξειδικευμένα συνεργεία σε κουρτίνες, κουρτινόξυλα, συστήματα σκίασης και ταπετσαρίες  τοίχου

*Επισκεφτείτε το E-shop www.petroheilos.gr , επικοινωνήστε μαζί μας για ραντεβού ή επισκεφτείτε το κατάστημα μας για μεγαλύτερη ποικιλία .

*Εάν είστε εκτός Αθηνών, αρκεί να μας ενημερώσετε για τις ανάγκες σας ,να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα σας καθοδηγήσουμε ώστε να ολοκληρωθεί το έργο χωρίς να μας επισκεφτείτε.

Στοιχεία Επικοινωνίας :

Διεύθυνση  Καταστήματος Χατζοπούλου 9β, Δραπετσώνα

Τηλέφωνο : 210 4114796 , 210 4082340

Φαξ : 210 4114613 , 210 4082344

Email : info@petroheilos.gr  , penelopepetr@gmail.com 

 

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Δειγματισμός Μέτρηση

και Τοποθέτηση στον

χώρο σας

 

Δυνατότητα

δειγματισμού και με

βιντεοκλήση

Στείλτε μας φωτογραφία

τον χώρο σας

Δείτε τις επιλογές που

παρέχουμε σε Είδη

Ραφών